Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Τι ωραία, τι χαρά! Ξανανοίγει και φέτος τις πύλες της η διεθνής έκθεση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη. Τιμώμενη χώρα η Γερμανία, αφιέρωμα, το ιστορικό μυθιστόρημα.

Φέτος θα πάω και εγώ για πρώτη φορά στην έκθεση, θα παρακολουθήσω ομιλίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις και θα κάνω και εγώ μια παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της Λένας Μαντά "Ερωτας σαν βροχή" που θα γίνει την Παρασκευή 29 του μήνα και ώρα 19.00 στην αίθουσα "Ρίτσος" στο περίπτερο 13

Την επομένη, 30 του μήνα, το απόγευμα, θα βρίσκομαι στο περίπτερο των εκδόσεων Ψυχογιός, stand 37 περίπτερο 15, για να γνωρίσω όσους φίλες και φίλους βρεθούν στην έκθεση και θελήσουν να γνωριστούμε από κοντά. Ανυπομονώ να σας δω απο κοντά εσάς που μιλάμε και δεν έχουμε ειδωθεί ποτέ μέχρι τώρα.

6 σχόλια:

  1. Τι κρίμα, αγαπητή Έλλεν, που δεν μπορώ να παρευρίσκομαι σε τέτοια γεγονότα! Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην παρουσίαση και...πολλούς πολλούς επισκέπτες και αναγνώστες του καινούριου σου βιβλίου. Ανυπομονώ να το διαβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλλεν μου,
    καλώς να μας έρθεις στη Θεσσαλονίκη.
    Σε περιμένουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΗΔΗ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ... ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα βρεθείτε στην όμορφη συμπρωτεύουσα! Αν και το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να είμαι εκεί και να σας γνωρίσω από κόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή μου κ. Ε. Τσαμαδού,
    Θα ήθελα να επικοινωνίσω μαζί σας, αλλά δεν ξέρω πως, αν θέλετε μου γράφετε το e-mail σας στο gabrielkp4@optonline.net

    Πρόθεσή μου να σας δωρίσω το τελευταίο μου βιβλίο. Απο την περίληψη που διάβασα μου αρέσοθν τα γραπτά σας.
    Ευχαριστώ
    Γαβριή Παναγιωσούλης,
    Νέα Υόρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ και μια εβδομάδα έχω τελειώσει το βιβλίο της ζωής και της αγάπης και δεν έχω καταφέρει να αφήσω σχόλιο για το πόσο μου άρεσε. Οι σχέσεις ανάμεσα στις γυναίκες μιας οικογένειας, οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν και ο μοναδικός, δυνατός δεσμός μητέρας-παιδιού, δίνονται με τόσο αληθινό τρόπο στο βιβλίο που νομίζεις ότι έχεις μπροστά σου όχι μόνο τις ηρωίδες αλλά και όλες τις γυναίκες.

    Τώρα είδα και τη γερμανική μετάφραση των Θεών στο εικονίδιο δίπλα, συγχαρητήρια, η επιτυχία του είναι σίγουρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή