Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τρείς φίλες συζητούν για βιβλία και όχι μόνο




Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά είμαι πολύ αμελής τελευταία. Κανονικά θα έπρεπε αυτή την ανάρτηση να την είχα κάνει τέσσερις μέρες πιο πριν. ..Αλλά... Τέλος πάντων, κάλιο αργά παρά ποτέ...Λοιπόν το περασμένο Σάββατο 1 Ιουνίου, η Νοέλ Μπάξερ και εγώ ( θα το έχετε προσέξει φαντάζομαι πως πάμε πακέτο παντού) βρεθήκαμε στο στούντιο του Ilioupolis on line, καλεσμένες της άλλης φίλης και εκλεκτής ομότεχνης, της  Πέρσας Κουμούτση, να μιλήσουμε για βιβλία. Πιστεύω πως όλοι θα έχετε διαβάσει κάποιο από τα βιβλία της Πέρσας, αν όχι όλα, και θα έχετε εκτιμήσει την ευαισθησία της γραφής της και την ομορφιά της περιγραφής της αγαπημένης της Αιγύπτου. Εγώ προσωπικά έχω μια αδυναμία σε ότι αναφέρεται στην Αλεξάνδρεια, αμαρτία ομολογημένη, και έτσι όταν διαβάζω ένα βιβλίο της Πέρσας νιώθω σαν πάπια στο νερό. Φρικτή παρομοίωση το ξέρω,πάντως έτσι νιώθω, εξ άλλου έχω και στις πάπιες αδυναμία...
Αυτά που είπαμε λοιπόν σκέφτηκα να τα μεταφέρω εδώ και αν θέλετε μπορείτε να τα ακούσετε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο¨http://www.ilioupolisonline.gr/modules.php?
Ελπίζω να τα κατάφερα, αν όχι  δοκιμάστε  www.ilioupolisonline.gr στην ημερομηνία 4.6.2013.
Καλή ακρόαση.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω με τα όσα χαρίσματα της αγαπημένης Πέρσας κι όχι μόνο της γραφής της αλλά και της περσόνας της!!!

    Υπέροχη όπως πάντα!

    Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή