Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου μου ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΖΩΗΣ στις 27. Μαίου

Θα έπρεπε να έιχα κάνει αυτή την ανάρτηση μέρες πριν. Αλλά διάφορες δουλειές και τρεξίματα, για πεζά πράγματα φευ, δε μου άφηναν χρόνο να ασχοληθώ με το blog ή το f.b. Η αλήθεια επίσης είναι πως ένιωθα λιγάκι καλυμένη από τις ωραίες φωτογραφίες που ανάρτησε στην ομάδα μας Βιβλία Παρουσίασεις η αγαπητή φίλη Γιούλη Τσάκαλου. Σήμερα όμως, ησύχασα κάπως και ήρθε η ώρα να σας μιλήσω και εγώ. Ό,τι  και να πω όμως θα είναι λίγο για να σας εκφράσω τη χαρά και τη συγκίνησή μου τη βραδιά εκείνη. ΄Ηρθατε τόσοι φίλοι, γεμίσατε τις αίθουσες και με περιβάλατε με την αγάπη σας, το πιο πολύτιμο δώρο που υπάρχει.
Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον εκδότη μου και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη τους σε μένα και τα γραπτά μου, την πολύτιμη φίλη και επιμελήτριά μου την Αρετή Κολλάτου.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συντελεστές της βραδιάς, το φίλο Πάνο Δημαρά, τον Πρόεδρο του συλλόγου "Φίλοι της Μουσικής" που μας φιλοξένησε στον πολυχώρο της Μουσικής Βιβιλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και όλους τους συνεργάτες του συλλόγου που χάρη στη βοήθεια τους συντέλεσαν στην  επιτυχία της βραδιάς.
Ευχαριστώ τους ομιλητές, το Νίκο Εμπέογλου, τη Νοέλ Μπάξερ και τη Βεατρίκη Μπενφοράδο- Καράσσο (τους αναφέρω με τη σειρά που μίλησαν) για το μοναδικό τρόπο που ο καθένας τους παρουσίασε το βιβλίο μου. 

 Σιγά, σιγά μαζευόμαστε..

 Η Βεατρίκη και εγώ συζητάμε λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση.
 Ο Πάνος Δημαράς.. αγορεύει.
 Η Βεατρίκη και εγώ ακούμε...
 Η Νοέλ και η Γωγώ ακούνε και αυτές
 Η Νοέλ έχει "μπει " για τα καλά στο παιχνίδι
 Η Γωγω ετοιμάζεται να φορέσει το κοστούμι "Ραχήλ"... αυτοσυγκεντρώνεται... και αμέσως μετά επί τω έργω με τον Αυγουστίνο.

 Ταμούζ και Γιώργος προετοιμάζονται και αυτοί.


 όλοι προσέχουμε τη  Βεατρίκη


 Σειρά μου τώρα...

 
 Με τον κ. Ιάκωβο Φριζή
Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στους ηθοποιούς Γωγώ Μπρέμπου και Αυγουστίνο Ρεμούνδο που ζωντάνεψαν τόσο παραστατικά τη Ραχήλ και το Γιάννη, αλλά και την  Ταμούζ Νισσίμ που  με τη μοναδική φωνή και ερμηνεία της, συνοδευόμενη από την υπέροχη κιθάρα του Γιώργου Νάζου συγκίνησαν το ακροατήριο.
Όλους τους ευχαριστώ όλοι φώτισαν και από μια πτυχή του βιβλίου για χάρη σας, των φίλων μου.. Είμαι τυχερή που έχω εσάς φίλους. Να είσαστε καλά.
Προς το παρόν θα αναρτήσω μόνο φωτογραφίες, κάποια στιγμή, αν τα καταφέρω θα έχουμε και την ηχογράφηση της εκδήλωσης. Ως τότε την αγάπη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου