Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Aνεργία


H φίλη και ομότεχνη Νοέλ Μπάξερ δημοσίευσε ένα πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο αρθράκι στο http://www.skai.gr/news/opinions/article/156899/otan-to-epaggelmatiko-kostoymi-kremietai-sti-doylapa-/
Mε την ευαισθησία και το λεπτό χιούμορ που τη διακρίνει, απόρροια ίσως των βρεττανικών γονιδίων της,περιγράφει μια εικόνα, την πρώτη από μια σειρά άλλες που θα ακολουθήσουν στον ίδιο διαδυκτιακό τόπο, του αντίκτυπου της κρίσης στην καθημερινότητά μας. Αξίζει να το διαβάσετε.

3 σχόλια:

  1. Ελενη μου παω να διαβασω το αρθρο, αλλα πριν φυγω, θελω να πω ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ! Ειναι η πρωτη φοραπου σε βλεπω ετσι καλα! Και σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείς τη φωτογραφία πάνω από τον τίτλο της ανάρτησης; Χα, χα,,την πάτησες Δεσποινάριον. Αυτή είναι η φίλη μου η Νοέλ. Σε ευχαριστώ όμως γιου μειντ μαι ντέι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως το Δεσποινάριον σωστά τα λέει. Εννοεί τη φωτογραφία σου ...πάνω από τη δική μου. Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η φωτογραφία σου, Έλεν, σου το 'πα. Είναι μια "φυσική" φωτογραφία ενός "φυσικά" χαρούμενου ανθρώπου, χωρίς το κολλημένο χαμόγελο του φωτογραφείου. Σου προκαλεί ευχάριστη διάθεση όταν την βλέπεις, πας να ανταποδώσεις το χαμόγελο. Για να παίξω με τα λόγια σου, σι (Δεσποινάριον) μέιντ γιορ ντέι γιατί γιου μέιντ χερ ντέι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή