Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Της ζωής και της αγάπης


Φίλοι μου, είμαι πολύ χαρούμενη, η πρώτη εμφάνιση του τελευταίου μου βιβλίου είναι γεγονός. Σας περιμένω όλους την Τετάρτη 13 Μαίου στον όμορφο και εντελώς καινούργιο χώρο του βιβλιοπωλείου "Μετρόπολις" στις 7.00 το απόγευμα. Οι φίλες και ομότεχνες μου, οι αγαπημένες σας Λένα Μαντά και Νοέλ Μπάξερ, θα μου κάνουν την τιμή να μιλήσουν για το βιβλίο και οι εκλεκτοί ηθοποιοί Αυγουστίνος Ρεμούνδος, που έχουμε ακούσει να διαβάζει με αισθαντικότητα και άλλες φορές καθώς και Μαρία Μπράιλα, θα ζωντανέψουν αποσπάσματα από το βιβλίο. Μη με ξεχάσετε. Θα σας περιμένω.

24 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν να σε ξεχάσουμε ελένη μου; Τόσο καιρό το περιμένουμε! Πότε κυκλοφορεί το βιβλίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την κυκλοφορία του καινούριου σας βιβλίου του οποίου την επιτυχία θεωρώ βέβαιη καθότι το παρελθόν εγγυάται το μέλλον.
    Μακάρι να το παρουσιάσετε και στη Θεσσαλονίκη ώστε να έχω την ευκαιρία να παρεβρεθώ.
    Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mαρία μου, με συγκινείς. Θα σε περιμένω με χαρά. Το βιβλίο κυκλοφορεί, πρώτα ο Θεός στις 11 Μαίου.
    Αγαπητή Μαριάνθη, θα έρθω στη Θεσσαλονίκη στις 28.Μαίου, στην έκθεση βιβλίου για να παρουσιάσω το βιβλίο της Λένας Μαντά, επίσης την επομένη 29.5 θα βρίσκομαι στο περίπτερο των εκδόσεων Ψυχογιός για όσους φίλους θέλουν να με γνωρίσουν και να υπογράψω βιβλία τους. Θα χαρώ ιδιαίτερα να σε δω από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλή χαρά μου δίνει το ότι θα έρθετε στην έκθεση βιβλίου. Ειλικρινά κατασκηνώνω αυτές τις μέρες στις γωνιές της.Έχω και τα παιδιά μου βλέπετε στη γωνιά του παιδικού βιβλίου για τις δραστηριότητες. Πολύ καλά λοιπόν. Υγεία να έχουμε να έρθετε με το καλό και να συναντηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λενιώ μου πολυαγαπημένη, πάλι ζημιά έκανες καλή μου! Μόλις ξεκίνησα να το διαβάζω και έχω τόσο χαρά, τόση υπερηφάνια και τόση ανυπομονησία για την παρουσίασή του, όση δεν φαντάζεσαι! Σαν άνθρωπο σε αγαπώ,σαν συγγραφέα σε ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!
    ΥΓ: Αυτό, που θα βρεθούμε στην Θεσσαλονίκη ήταν το καλύτρο δώρο! Τώρα θα έχω και έναν λόγο ακόμα να περιμένω με ανυπομονησία αυτό το ταξίδι που θα είναι σκέτη γιορτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ να δεις...Λενάκο,
    Δε σου φτάνει να σου λέω ευχαριστώ..κάθε φορά με παίρνουν τα "κλάιματα" που λέμε και εδώ στη πατρίδα μου, μαζί σου.
    Tελείωσα τον " Ερωτα" μετά δακρύων.. Το καλύτερο σου ως τώρα!! ΄Εχει αίσθημα και ατμόσφαιρα και ωραία γραφή, αυτή έτσι και αλλιώς είναι δεδομένη.
    Ξέρεις τι σου εύχομαι: Να έχει τόση επιτυχία που να ξεπεράσει όλα μέχρι σήμερα και ...να αγοράσεις σπίτι στη Παλιοκαστρίτσα, ή και στη Γαρίτσα, από τα δικαιώματά του... Η ευχή μου είναι ολίγον τι ιδιοτελής, θέλω να έρχομαι να με φιλοξενείς, μια και οι δυό μας αγαπάμε την Κέρυκυρα. Αχ Ιονιο και πάλι Ιόνιο..Με τις βροχούλες του "σαν έρωτα" με τις μπόρες του και τις αντάρες τη μια στιγμή και τη χαρά του ήλιου την άλλη. Αχ..
    Θα περάσουμε φίνα στη Θεσσαλονίκη, να κάνουμε δίαιτα από τώρα για να.. ξεσαλώσουμε στα Λαδάδικα, ή όπου αλλού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλησπέρα. Από χθες προσπαθώ να ... σχολιάσω, αλλά δεν μου το επιτρέπει ο ... δαίμων του διαδυκτίου! Λοιπόν εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου σας βιβλίου. Όσον αφορά στην επιτυχία του βιβλίου γενικότερα, δεν έχω καμιά αμφιβολία. Ελπίζω να γίνει και στη Λάρισα μια παρουσίαση βιβλίου σας. Αν μπορούσα να βοηθήσω σ' αυτό, θα χαιρόμουν πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aγαπητέ Μke, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και την προσφορά να βοηθήσεις για παρουσίαση στη Λάρισα. Και εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ, το έχω καημό από την εποχή της "Παγκάστης" αυτή και αν έπρεπε να παρουσιαστεί εκεί στην πατρίδα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλοτάξιδο το καινούριο βιβλίο. Τί ωραίο αίσθημα να το πιάνεις, να το χαϊδεύεις να υπογράφεις αντίτυπα!
    Με πολλές ευχές για επιτυχία
    Ιουστίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή επιτυχία του νέου σας βιβλίου, ευχές που πετούν καβάλα στα κύματα του Ατλαντικού.
    χαιρετισμούς

    Γαβριήλ Παναγιωσούλης,
    Νέα Υόρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή Ιουστίνη,
    Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Ναι, το αίσθημα που έχεις όταν βλέπεις για πρώτη φορά κάτι δικό σου τυπωμένο, όταν το πιάνεις στα χέρια σου, όταν ακούς ανθρώπους να σου λένε πως το διάβασαν και το αγάπησαν, η χαρά να μοιράζεσαι με άλλους που δεν τους ξέρεις καν, αυτά που σε συγκινούν.. Πραγματικά, είναι κάτι μοναδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aγαπητέ φίλε Γαβριήλ,
    Ευχαριστώ για τις ..υπερατλαντικές ευχές που φτάνουν ως εδώ που βρίσκομαι τώρα, αντίκρυ στο Ιόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυρία Ελένη μου πολύ με δυσκολεύει το νέο σας σπίτι και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας! Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια για να σας πω ότι περιμένω πως και πως για να κρατήσω στα χέρια μου "την Ζωή και την Αγάπη"
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανυπομονώ να το διαβάσω, φυσικά και θα έρθω στη παρουσίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα κυρία Ελένη μου.......

    Να το χαίρεστε το Ρηνιώ σας και να είναι πάντα γερή........

    Ανυπομονώ να σας δώ όλους την επόμενη Τετάρτη και να κρατήσω στα χέρια μου το νέο σας πόνημα για να διαβάσω ατόφια ελληνική λογοτεχνία με ατόφια ελληνική γλώσσα

    Φιλιά πολλά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπημένη Έλλεν, χαίρομαι με τη χαρά σου. Το αίσθημα είναι υπέροχο κι όταν το μοιράζεσαι με αγαπημένα πρόσωπα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Περιμένω με αγωνία να διαβάσω το "της ζωής και της αγάπης" που με την τρυφερότητα που σε διακρίνει αναμένω μεγάλα αποθέματα φόρτησης. Ειλικρινά λυπάμαι που οι αποστάσεις δεν μου επιτρέπουν να βρεθώ στην παρουσίασή του. Όμως εκείνη την ώρα θα σας σκέφτομαι και θα στέλλω νοερά μαζί με την αγάπη μου και θετική ενέργεια. Σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, ν' αγαπηθεί και να εκτιμηθεί από όλους όπως σου αξίζει!! Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εύχομαι καλή επιτυχία στο βιβλίο σου και λυπάμαι που δεν μπορώ να ταξιδέψω από τη Λάρισα για την παρουσίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιόλα μου, σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σου. Σου έχω στείλει mail.
    Γιώτα μου, να είσαι καλά, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Δεν είχα καν διανοηθεί ότι θα μπορούσες να ερχόσουν στην Αθήνα για την παρουσίαση. Ας ελπίσουμε πως θα κάνουμε και στη Λάρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο σας βιβλίο, να είναι καλοτάξιδο και να σας δώσει περίσσια χαρά.
    Κ.Καρακάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανυπομονώ να πάρω στα χέρια μου το νέο σας βιβλίο. Είμαι σίγουρη πως θα είναι εξαίσιο όπως και τα προηγούμενα σας. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και ελπίζω να περάσετε και από την Κύπρο. Θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ κ. Καρακάση,
    Σας ζητώ συγνώμη που άργησα να σας απαντήσω, φταίει ο..δαίμων της τεχνολογίας.
    Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα ως προερχόμενες από ένα συγγραφέα του δικού σας διαμετρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητή φίλη Μαρία Προδρόμου,
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Και εγώ θα ήθελα πολύ να ξαναρθώ στην αγαπημένη Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ελένη μου, εύχομαι καλοτάξιδο το βιβλίο σου.
    φιλάκια,
    Σμαραγδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κα Τσαμαδού καλό σας βράδυ
    Να ευχηθώ και γω ....καλοτάξιδο το καινούριο σς βιβλίο. Το περιμένω με ανυπομονησία στην Κύπρο

    Φιλικά Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή