Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Kαλορίζικο!

Να΄μαστε πάλι μαζί, στην καινούργια γειτονιά. Μετακομίσαμε παραπλεύρως, που λέει και η Κική Δημουλά. Ήρθαμε σε καινούργιο μοντέρνο σπιτικό, φέραμε όμως μαζί μας την παλιά οικοσκευή, τις ίδιες ιδέες και προτάσεις. Το παλιό blog το αποχαιρετάμε και το ευχαριστούμε για ότι μας πρόσφερε, την επαφή και τη γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων, εύχομαι να συνεχίσουμε τη συντροφιά μας και στο καινούργιο blog με κέφι και ενθουσιασμό, με καινούργιες προτάσεις. Ως τότε, καλώς σας βρήκα.

16 σχόλια:

  1. Καλορίζικο το νέο σπιτικό!!!!! Με ανοιξιάτικο αέρα και τόσο φιλόξενο!!!
    Θα περάσουμε ευχάριστες ώρες και σ΄αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλορίζικο! Ήταν να μην αρχίσει η μετακόμιση, ένας ένας αλλάξαμε "Σαλόνι"! Ελένη μου πολύ όμορφο, ζεστό και φιλόξενο σαν την κτήτορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eλένη, καλορίζικο και με πολλούς επισκέπτες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Ελένη μου, μια αλλαγή ήταν ό,τι έπρεπε! Τι είδα εδώ δίπλα, καινούργιο βιβλίο; Ανυπομονώ! Σου εύχομαι άλλη μια συγκλονιστική επιτυχία ως προς το καινούργιο σου πόνημα και Καλό Πάσχα με ό,τι περισσότερο επιθυμείς για σένα και την οικογένειά σου! Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλορίζικο το νέο σου σπιτικό, Έλλεν μου. πολύ όμορφο. Με ανυπομονησία περιμένουμε το νέο σου μυθιστόρημα. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλες μου αγαπημένες, καλώς ορίσατε στο καινούργιο σπιτικό μας. Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και εύχομαι να περάσμουμε όμορφα και να μην απογοητευτείτε.Θα περιμένω και εγώ με ανυπομονησία τα σχόλια σας για το καινούργιο και..τα παλιά..
    Με αγάπη και ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλορίζικο κι από μένα, αν και δεν έτυχε ποτέ να τα πούμε στο παλιό σας "σπιτικό". Βλέπετε δεν είμαι ακόμα και πολύ του κυβερνοχώρου. Αλλά τώρα που μαθαίνω τη γειτονιά, θα περνάω που και που να με κερνάτε κάνα καφεδάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελένη μου καλορίζικο το καινούργιο σου μπλογκ. Ανυπομονώ να πιάσω στα χέρια μου το νέο σου βιβλίο. Καλό Πάσχα. Θα μείνεις εδώ ή θα πας στα πάτρια εδάφη;
    φιλάκια πολλά
    από τη Σμαραγδα το τρελλο-πατριωτάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή Σοφία, επίτρεψέ μου τον ενικό μια και ανήκουμε στην ίδια οικογένεια, καλώς όρισες στη συντροφιά μας. Είμαι σίγουρη που θα έχουμε πολλά να λέμε. Ως τοτε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και πολλές επιτυχίες συγγραφικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σμαραγδή μου, αν και πολύ θα ήθελα να μυρίσω πατρίδα, εντούτοις θα μείνω οίκαδε...
    Μια και ανυπομονείς δε παίρνεις λίγη πρόγευση να δούμε πως σου φαίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την χρειαζόσουν και εσύ και η Λένα την αλλαγή. Είναι σαφώς καλύτερα εδώ. περιμένω το βιβλίο σου με ανυπομονησία. Μέχρι τότε Καλό Πάσχα και να περνάς καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε ευχαριστώ Γιώτα μου. Ελπίζω να σου αρέσει. Αυτή τη φορά η δράση εκτιλύσσεται στο βορρά, έχει όμως και κάποια σχέση με το νότο..
    ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΣ.
    Θα πάτε Μέτζηλο;
    Με πολλή αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγιά Ελένη μου και πάντα επιτυχίες

    κλειώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρώτη φορά επισκέπτομαι το μπλογκ σας και ε΄τχομαι και εγώ τα καλορίζικα.
    Μόλις τέλειωσα το 'Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ" το οποίο διάβασα σε χρόνο ρεκόρ για τους δικούς μου ρυθμούς.Μου άρεσε πάρα πολύ (έκλαψα και λίγο προς το τέλος με τα γράμματα).Με πόνεσε ο άδικος θάνατος της Ανεζούλας.Στην αρχή με είχαν κουράσει οι συνεχείς παραπομπές για τις ερμηνείες κάποιων λέξεων αλλά στη συνέχεια με απορρόφησε τόσο πολύ η πλοκή και η αγωνία μου μα δω τι θα γίνει παρακάτω που δεν με ένοιαζε πια για τις πααπομπές που έτσι κι'αλλιώς ήταν απαραίτητες.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή Εύα,
    Χάρηκα πολύ που συνεχίζεις να διαβάζεις και ιδιαίτερα χάρηκα που με έβαλες στις προτιμήσεις σου. Καταλαβαίνω την ενόχληση με τις παραπομπές, έκρινα όμως πως ορισμένες λέξεις και εκφράσεις θα δυσκόλευαν περισσότερο τον αναγνώστη που δεν του είναι οικείες.
    Δυστυχώς Ανεζούλες που πλήρωσαν με τη ζωή τους την κακία των ανθρώπων υπήρξαν και θα υπάρξουν, αυτή είναι η ζωή. Αφού όμως κατάφερα να σου μεταφέρω τα δικά μου αισθήματα, νιώθω πως έκανα κάτι για τη μνήμη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή