Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Θάλασσα πικροθάλασσα και πικροκυματούσα








Σας έχω δείξει κάποιες εικόνες της θάλασσας του χωριού μου, όπως τη χαιρόμαστε τα καλοκαίρια, τώρα όμως θέλω να δείτε και το μεγαλείο του Ιονίου όταν το πιάνουν οι καιροί και το μικρό λιμανάκι περιμένει τις βαρκούλες να απαγγιάσουν.

4 σχόλια:

  1. πανεμορφη θαλασσα ξελογιαστρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα ερωτική η θάλασσα. 'Οποια μορφή κι αν παίρνει. Αν μου επιτρέπεις μιά παρατήρηση: Ο ορίζοντας καλλίτερα να είναι ...οριζόντιος. Επειδή η θάλασσα δύσκολο να γέρνει καλό είναι να κρατάμε τη μηχανή με τον κατάλληλο τρόπο. Αν μας βγει πλαγιαστός, διορθώνεται στα διάφορα σχετικά προγράμματα (αν τα διαθέτεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Heliotypon, καλώς όρισες στη γειτονιά μας. Σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, θα τις έχω υπόψη μου την επόμενη φορά που θα βγάλω φωτογραφίες με το κινητό μου. Αυτή τη φορά προσπάθησα να πιάσω τη στιγμή που έσκαγαν τα κύματα και το αποτέλεσμα.. στράβωσε. Δυστυχώς δεν έχω σχετικά προγράμματα για διόρθωση. Μου λες ποιά είναι αυτά, photoshop? Και πάλι σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, το Photoshop, το Photoshop Elements και μάλλον και άλλα πολλά. Αν θέλεις μου τις στέλνεις να στις διορθώσω και να στις ξαναστείλω. mastoras παπακι pathfinder τελεία gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή