Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Chopin και Επισκέπτης


Ίσως κάποιοι από σας έχουν παρατηρήσει ότι στη σελίδα αυτή υπάρχουν κάποια βιντεάκια του utube στα οποία διάσημοι πιανίστες εκτελούν ορισμένα από τα "Νυχτερινά" του Chopin.
Kάποιοι άλλοι ίσως έχουν προσέξει και το πιάνο στο εξώφυλλο του βιβλίου. Για να μην αναρωτιέστε σας λέω από τώρα πως η μουσική του Chopin και ιδιαίτερα τα "Νυχτερινά" συνδέονται αναπόσπαστα με μία από τις ηρωίδες και παίζουν κάποιο ρόλο στην υπόθεση του βιβλίου.

7 σχόλια:

  1. Αγαπητή Έλλεν, από χτες δοκιμάζω να ανεβάσω σχόλιο και αυτό ... δεν εμφανίζεται. Περιμένω με ανυπομονησία το καινούριο σου βιβλίο. Αν δεν έρθει έγκαιρα στην Κύπρο, θα το πάρω στην Αθήνα όπου ελπίζω να είμαι γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με το καλό το νέο σας βιβλίο κυρία Ελένη!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό δρόμο να έχει το βιβλίο σας κ. Τσαμαδού...

    Έλαβα ένα βιβλιο φίλου συγγραφέα (Στην Απεναντι Όχθη) του Τηλέμαχου Κωτσιά, τον οποίο γνωρίζω προσωπικώς.

    Η έκπληξή μου είναι κι αυτό από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

    χαιρετισμούς
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθές βράδυ στον "Ιανό" που ήταν η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πασχαλίας Τραυλού, είδα και τον κ. Κώτσια και μου είπε πως γνωρίζεστε. Τι ωραίο αλήθεια το βιβλίο του, " Στην απέναντι όχθη" Το παρουσίασα πέρισυ στο Χαλάνδρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοφία και Μελισσούλα, σας ευχαριστώ για τις ευχες και την αγάπη σας.
    Κίκα, προσπαθώ να σου στείλω μέιλ και μου γυρίζει πίσω. Θα ξαναδοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελένη μου, ήταν όλα υπέροχα και εσυ πιο υπέρχοχη απ΄όλα!!! και πάλι καλοτάξιδος να είναι ο επισκέπτης σου, σου ευχομαι μεσα από την καρδιά μου. σε ευχαριστώ για τη φιλία σου.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή